Stimenz – Algemeen Maatschappelijk Werk

Stimenz is een brede welzijnsinstelling voor Apeldoorn en de Veluwe. Ons doel is een samenleving bevorderen waarin iedereen meedoet en van betekenis is. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en actief mee te bouwen aan sociale verbinding in dorpen, wijken en buurten. In Nunspeet zijn wij gevestigd in Zorgplein De Enk op de begane grond, en bieden wij de diensten van algemeen maatschappelijk werk en sociaal raadslieden aan.

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Eenmaal per 2 weken is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. U kunt bij hen terecht voor vragen rondom belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. Aanmelden kan via het reguliere spreekuur van het algemeen maatschappelijk werk, of direct telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 08:30 tot 12:30 uur via onderstaand telefoonnummer.

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van de inloopspreekuren van het Algemeen Maatschappelijk Werk op dinsdag en donderdag van 8:30 tot 9:30 uur.

Contactgegevens

www.stimenz.nl

088 – 784 64 64

Medewerkers

Jessica Mons: j.mons@stimenz.nl
Jacqueline Foppen: j.foppen@stimenz.nl
Gerrie Leusink : g.leusink@stimenz.nl
Cobie Hueting:  c.heutink@stimenz.nl