Stimenz – Algemeen Maatschappelijk Werk

Stimenz is een brede welzijnsinstelling voor Apeldoorn en de Veluwe. Ons doel is een samenleving bevorderen waarin iedereen meedoet en van betekenis is. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en actief mee te bouwen aan sociale verbinding in dorpen, wijken en buurten. In Nunspeet zijn wij gevestigd in Zorgplein De Enk op de begane grond, en bieden wij de diensten van algemeen maatschappelijk werk en sociaal raadslieden aan.

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Wekelijks is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. U kunt bij hen terecht voor vragen rondom belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. Aanmelden kan direct telefonisch via onderstaand nummer. Bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 08:30 tot 12:30 uur

Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Contactgegevens

www.stimenz.nl

088 – 784 64 64

Medewerkers

Ellannie van Hell
Jacqueline Foppen
Lisa van den Hoek
Sofie Wessels